google-site-verification: googlec43df22e6a055bc7.html
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

Garibaldi Gran Cru

Price:
1,199 Ft
Average Rating: Not Rated
Shipping fee: 1,298 Ft
Expected delivery: June 24, 2024
Please select the accessory products you would like to add to the cart!
Garibaldi Gusto Dolce Garibaldi Gusto Dolce
1,099 Ft
Garibaldi Lungo Garibaldi Lungo
1,099 Ft
Garibaldi Aroma Garibaldi Aroma
999 Ft
Qty:db

Description

Garibaldi Gran Cru Kávékapszula - Egyedülálló Ízélmény minden Kortyban

Fedezze fel a Garibaldi Gran Cru kávékapszula magával ragadó világát, melyet a legfinomabb kávészemek és a kávéfőzés mestereinek összjátéka alkot. Ez a kiváló minőségű kávékapszula minden egyes csészében egyedülálló kávéélményt nyújt, mely kényezteti az ízlelőbimbókat.

Főbb jellemzők:

  • Kiszerelés: A Garibaldi Gran Cru kávékapszula praktikus, 10 darabos kiszerelésben érhető el, mely ideális mennyiséget kínál a mindennapi kávézás öröméhez. Mindig friss és aromás kávéval kényeztetheti magát a kényelmes kapszulák segítségével.
  • Íz Világ: A Garibaldi Gran Cru kávékapszula egyedülálló ízvilága minden kávékedvelőt lenyűgöz. A finom kávészemekből készült kávé lágy és kiegyensúlyozott ízében harmonikusan ötvöződik a gyümölcsös, csokoládés és mogyorós jegyek, melyek egyedülálló ízkavalkádot nyújtanak minden kortyban.
  • Származás: A Garibaldi Gran Cru kávékapszula kávészemeket a világ legjobb kávétermesztő régióiból válogatja össze, hogy biztosítsa a kávé kivételes minőségét és ízélményét. Az olasz kávékultúra hagyományai és a kávéfőzés művészete minden egyes kapszulában megmutatkozik.
  • Kávékultúra Szerepe: A kávékapszulák megváltoztatták a kávéfogyasztás módját, lehetővé téve, hogy otthonában is élvezhesse a minőségi kávékínálatot. A Garibaldi Gran Cru kávékapszula az igazi olasz kávéházak autentikus ízvilágát varázsolja az otthonába, megteremtve az igazi kávézás élményét mindenki számára.

Rendelje meg most a Garibaldi Gran Cru kávékapszulát, és élvezze az egyedülálló ízélményt minden kortyban!

A Garibaldi Gran Cru kávékapszula az igazi kávékedvelőknek készült, akik az elegáns és kifinomult ízekre vágynak. Készítse el a tökéletes kávét mindössze egy kattintással!

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Search