google-site-verification: googlec43df22e6a055bc7.html
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

Gimoka Espresso Intenso

Price:
777 Ft
Average Rating: Not Rated
Shipping fee: 1,298 Ft
Expected delivery: June 24, 2024
Please select the accessory products you would like to add to the cart!
Gimoka Espresso Cremoso 50 Gimoka Espresso Cremoso 50
4,777 Ft
Gimoka Espresso Cremoso 100 Gimoka Espresso Cremoso 100
6,997 Ft
Qty:db

Description

Gimoka Espresso Intenso Kávé Kapszula 10 db-os - Erőteljes és Aromás Kávéélmény

Fedezze fel a Gimoka Espresso Intenso kávé kapszula intenzív és gazdag ízvilágát, amely az erős és karakteres kávék kedvelőinek készült. Ezek a prémium minőségű kávé kapszulák a legfinomabb kávészemekből készülnek, hogy minden csésze kávéval különleges élményt nyújtsanak.

Főbb jellemzők:

  • Kiszerelés: A Gimoka Espresso Intenso kávé kapszula 10 darabos kiszerelésben elérhető, így mindig rendelkezésére áll a megfelelő mennyiségű kávé egy gyors reggeli indításhoz vagy egy erőteljes délutáni feltöltődéshez.
  • Intenzív Ízvilág: A Gimoka Espresso Intenso kávé kapszula erős pörkölésű, amely intenzív és gazdag ízvilágot kínál. Az erőteljes, fűszeres és csokoládés jegyek harmonikusan egészítik ki egymást, hosszan tartó, kellemes utóízt hagyva. Ez az ízprofil különleges élményt nyújt minden kortyban.
  • Származás: A Gimoka Espresso Intenso kávé kapszula gondosan válogatott arabica és robusta kávészemek keverékéből készül, amelyek a világ legjobb kávétermesztő régióiból származnak. Az ültetvények különleges mikroklímája és termesztési módszerei biztosítják a kávé kivételes minőségét és gazdag ízét.
  • Alumínium Kapszulák: Az újrahasznosítható alumíniumból készült kávé kapszulák megőrzik a kávé frissességét és aromáját, miközben fenntartható és környezetbarát megoldást kínálnak. Az alumínium kávé kapszulák hozzájárulnak a kávé élvezetéhez, kevesebb környezeti terheléssel.
  • Kompatibilitás: Ezek a kávé kapszulák kompatibilisek a Nespresso®* kávégépekkel, így bármikor könnyedén elkészítheti a tökéletes eszpresszót otthonában.

A Kávé Kapszula Kávékultúrában Betöltött Szerepe

A kávé kapszula forradalmasította a kávéfogyasztást azáltal, hogy kényelmes és gyors megoldást kínál a minőségi kávé elkészítésére. A Gimoka Espresso Intenso kávé kapszula lehetővé teszi, hogy bárki élvezhesse az intenzív és gazdag ízeket anélkül, hogy a kávé minősége vagy frissessége csorbulna. A kávé kapszula praktikus használata és a kávé állandó minősége garantálja, hogy minden csésze kávé tökéletes legyen, bármikor is legyen szüksége egy erőteljes energiabombára.

Intenzív Kávé, Maximális Élvezet!

A Gimoka Espresso Intenso kávé kapszula minden kortya egy utazás az intenzív és gazdag kávé világába. Ideális választás mindazok számára, akik az erőteljes, markáns ízeket kedvelik, és egy igazán minőségi kávéélményre vágynak. Kényeztesse magát a prémium kávéval, amely minden csészében a kávékultúra legjavát nyújtja, intenzív formában!

Rendelje meg most, és tapasztalja meg a Gimoka Espresso Intenso kávé kapszula páratlan élményét!

Nespresso® a Société des Produits Nestlé S.A. bejegyzett védjegye. A Gimoka kávé kapszulák független termékek, amelyek nem állnak kapcsolatban a Nespresso®-val.

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Parameters

Datum 2024.12.23

Search